МАНДРА РОДОПЕЯ

МАНДРА РОДОПЕЯ СЕ НАМИРА В ГРАД СМОЛЯН.

МАНДРА РОДОПЕЯ СЕ НАМИРА В ГРАД СМОЛЯН.

А Смолян е разположен в централната част на Родопите. От там идва и името на нашата мандра. В полите на най-магнетичната планина, в мандра РОДОПЕЯ се произвежда най-традиционното, истинско българско кисело мляко. 
С мотото "Качествени продукти от сърцето на Родопа планина" фирма "Родопея-Белев" се е обособила в производството на мляко и млечни продукти. Фирмата е една от водещите в млекопреработвателния бранш с дългогодишен опит в родното производство на кисело и прясно мляко и хубаво истинско българско бяло саламурено сирене и кашкавал. 
Мандрата е изградена на мястото на бившето млекопреработвателно предприятие "Сердика". Разполага с добър машинен парк за производствена дейност.Производството и реализацията са ритмични, което помага за добрата работа на нашата млечна компания. 
Мандра "Родопея-Белев" има капациет на преработка 100 тона суровина. 
Разположена е на площ от 10000 кв.м. 
"Родопея-Белев" е една от най-успелите фирми в Смолян, и една от най-големите данъкоплатци, отличаваща се с коректност и точност в плащанията си. 
От 2000г. до момента "Родопея-Белев" се развива успешно , като е увеличила числения състав на персонала. 
От 2010г. започва да открива свои филиали за дистрибуция на собствените си продукти в най-възловите градове в страната.Целта е максималко покритие на пазара.Дистрибуцията се извършва със собствен специализиран хладилен транспорт, с които стоката достига директно до големите търговски вериги и магазини и по-малки магазини. 
Продукцията с марка "Родопея" е добре позната и търсена на пазара, както в Смолянски регион, така и в цялата страна. 
Млечните продукти с марката "Родопея" се произвеждат от висококачествено пълноценно мляко,добивано от здрави и добре гледани животни.Това са продукти с висока хранителна стойност. 
Качеството на продуктите е от изключителна важност за нас.Ежедневно нашите специалисти се грижат да изкупуват само млека с най-високо качество,да се преработват и достигат до нашите клиенти. 
Контролира се всяко ниво и етап от технологията на преработка на млякото. 
Всяка партида се анализира преди да се пусне на пазара. 
Млечните продукти на "Родопея" са ценна и лесно усвоима храна за хора от всякаква възраст."Родопея-Белев" се стреми да поддържа тенденция,като предлага на своите потребителите натурални млечни продукти,израз на здравословния и балансиран модел на хранене. 
Вкусвайки от всеки продукт с марката"РОДОПЕЯ"вие ще усетите вкуса на любовта,с която е създаден и достигнал до вас,за да разберете какво значи„Традиция запазена през вековете” 
Знаейки всички тези аргументи,всеки потребител,отивайки в магазина, прави избора си именно на такива продукти.Купувайки продукти с марката „Родопея” вие получавате 3 в 1.Това е качество,сигурност и добра цена. 
Не случайно нашето мото е "Качествени продукти от сърцето на Родопа планина". 
 

В НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ ПРОДУКТИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ "РОДОПЕЯ - БЕЛЕВ" ЕООД СА МНОГО ТЪРСЕНИ В РАЙОНА И СТРАНАТА.

     Пазарният дял в продажбата на мляко и млечни продукти е относително висок.
За сега фирмата ни работи само за вътрешният пазар, но с тенденция за осъществяване износ в страните членки на ЕС. 
     Фирмата с уважение гледа на своите конкуренти, защото те са един от стимулите за по – добро качество. Като се има предвид това, че 70 % от клиентите ни са в големите градове като София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Петрич и др. можем да кажем, че на местно ниво не се чувства особена конкуренция.      Пазарите на фирмата са в цялата страна. Създадена е дистрибуторска мрежа с цел по-бързата реализация. Имаме дистрибутори в Смолян, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Петрич и др. Фирма “РОДОПЕЯ – БЕЛЕВ” ЕООД има идея за създаване на нови продукти, като: плодови млека и др. Развиване на по-добра маркетингова дейност и откриване на нови пазари. 
     Голямо внимание се обръща на рекламата на фирмата. Има построени билбордове, рекламира се в месни издания, правят се спонсорства, помага се на нуждаещите хора и домове за сираци и др. Но най-добрата реклама за фирмата си остава качеството на произведените продукти.

Сирене
Родопея

Традиционно краве сирене, Саламурено сирене, Овче сирене

Кашкавал
Родопея

Кашкавал Тостер, Овче кашкавал

Кисело мляко
Родопея

Кисело мляко 1%, Кисело мляко 2%, Кисело мляко 3.6%, Кисело мляко 4%, Кисело мляко 4.5%