За Родопея

Родопея Белев

Ние сме тук за да Ви предложим една виртуална разходка из нашето предприятие и да се запознаете с произвежданите от нас млечни продукти.
Приятна разходка !

Фирма РОДОПЕЯ - БЕЛЕВ ЕООД град Смолян, е регистрирана с решение №328 от 01.03.2000 год. на Смолянски окръжен съд, с адрес град Смолян, ул.”Тракия” № 1. Управлява се еднолично от Румен Младенов Белев – управител.

ФИРМАТА СЕ ЗАНИМАВА С ПРОИЗВОДСТВО НА МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ.От 2000 год. до момента фирмата се развива успешно, като е увеличила численият състав на персонала до петдесет човека. 

     Продукцията с марка “РОДОПЕЯ” е позната и търсена, както в района така и в цялата страна. Закупeна е производствената и административната сграда на бившото млекопреработвателно предприятие “СЕРДИКА”. Разполага с добър машинен парк за производствена дейност. Производството и реализацията са ритмични, което помага за добрата работа на фирмата. 

     Тя е една от най – успелите фирми в града и един от най- големите данъкоплатци, отличаващ се с коректност и точност в плащанията си.

     
     Фирма “РОДОПЕЯ – БЕЛЕВ” ЕООД, град Смолян, има за цел да увеличава производството и асортимента на своите продукти. Стремежът е откриване на нови пазари в страната и чужбина. Притежава лиценз за износ.